неділя, 20 листопада 2016 р.

"Леді Школи - 2016"

"Краса врятує світ". Саме під таким гаслом 17 листопада 2016 року, в "Шкільному Кварталі 22" пройшлов шоу-конкурс -  грації, чарівності та дівочої краси - "Леді Школи - 2016"

П'ять учасниць-фіналісток, змагались за титул "Леді Школи - 2016", ними стали учениці 8-11 класів, а саме: Мануйленко Поліна - 8-б клас, Сідельова Владислава  -10 клас, і три представниці від 11-го класу - Хіхло Юлія, Кречко Анна та Ткачук Анна. Шоу- программа складалась з 4-ох конкурсних завдань. Перша поява учасниць на сцену, була присвячена нащій країні, де дівчата постали для глядачів в образах справжніх українських пані. 


Під час другого конкурсу, дівчата дивували всіх присутніх своїми талантами.


Учасниці з кожним наступним конкурсом все бідьше і більше приємно вражали глядачів. І під час третього конкурсу, вони себе спробували в ролях дизайнерів одягу, і створили справжні шедеври в стилі "Авангард", надавши друге життя вже використаним речам, закликаючи всіх присутніх лозунгом - "Творіть красу - збежи планету"

Під час фінального виходу, дівчата перевтілились в справжніх Леді, в підтримку до дівчат вийшли справжні сучасні "Джентльмени" з 10 класу. 
За результами всіх творчих завдань, журі конкурсу у складі: Завідуючої відділом будинку дитячої та юнацької творчості Жєрелей Ю.О., керіником команди "Мама я на КВНе" клубу веселих і кмітливих Чепелев К.О. та хоріограф танцювального колективу "Оріон" Гетьманенко М.В. - розподілили титули таким чином: 
"Леді Чарівність" - Ткачук Анна 
"Леді Артистизм" - Хіхло Юлія
"Леді Грація" - Кречко Анна
"Леді Фантазія" - Мануйленко Поліна
"Леді Школи - 2016" - Сідельова Влада

Немає коментарів:

Дописати коментар