неділя, 20 листопада 2016 р.

Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?"

Канікули це звісно добре, а цікаві канікули вдвічі краще! Так 7 листопада 2016 року, в "Шкільному Кварталі 22" відбулась інтелектуальна га "Що? Де? Коли?", учасниками якої стали учні 6-А класу.

 В інтелектуальну битву вступили дві команди, команда хлопців "Жижачки"та дівчат "Красуні". Тема гри - "Казковий світ дитинства", і ця тема була обрана не випадково. Не зважаючи на свій вік, учні 6 класу спробували себе в ролі письменників, і створили власні казки, головним героєм яких став Кит Тимко. Це сумісний проєкт  з бібліотекарем школи Вірою Олексіївною, саме вона розповіла учням про сучасну Дніпровську письменню, Заржинську Еліну Іванівну яка і створила  цього казкового персонажа - Китеня Тимко.

Після презентацій власних казок, розпочались інтелектуальні змагання. Під час гри учні пригадували всі казки відомих письменників європи та світу. З рахунком 11-5, перемогу здобула команда хлопців "Жижачки".

 І вже 23 листопада збірна команда 6-а класу, буде відстоювати інтелектуальну честь нашої школи, на міських інтелектуальних змаганнях "Що? Де? Коли?".



Немає коментарів:

Дописати коментар